mandag 6. april 2009

Trøsteinnlegg

Når Blogger slår seg vrang og nekter å laste opp bilder er det lett å bli sur, kjempesur... Og slik er det akkurat nå. Samtidig har jeg heller ikke fått min første kaffekopp, så ting går litt i mot meg.. Meeen man skal vel egentlig ikke klage. Om det største problemet man har er at Blogger er vrang, da kan man vel bare konkludere med at man alt i alt har ett godt liv :)

Det har vært alt for lite hobbytid for meg i det siste. Dagene flyr og hodet henger i alle fall ikke med. I heimen har det vært festivitas, det vil si forhåndsfeiring av Jentungens 9årsdag som så mange ganger før treffer midt i påska. Så nå er dagen behørig feiret og vi har bare igjen en bitteliten familiesammenkomst på selveste dagen. Jaggu godt med alt som er gjort.

Videre ble jeg utfordret av min ikke-verken-strikkende-eller-heklende-bestis til å hekle en bikinitopp. Og selvfølgelig måtte jeg prøve... I lykkerus over at dette faktisk gikk an ble bikinitoppen i går overlevert til sin nye eier UTEN å bli tatt bilde av. Her er utgangspunktet for moroa:
http://www.raumaull.no/media/monster/forsider/PT91_mod_1397.pdf
men siden jeg ikke kan å hekle no' særlig så var dette bare utgangspunktet.. Hadde et nøste rosa Tuva for hånden, nål nr 3 og mer pågangsmot enn kunnskap... men det ble bra altså, nå kan sommeren bare komme fordi min bestis har ny bikinitopp.
Lurer på om det hadde vært kult med én i brun og turkis...

2 kommentarer:

  1. Heisann! Det vart nok ein stilig bikinitopp:)

    Ynskjer deg og dine ei god påske, med god tid til hobby:)

    SvarSlett
  2. Ikke no særlig når ting ikke funker. Synd vi ikke fikk sett toppen da. Men håper du iallefall får en fin påske.

    SvarSlett