lørdag 30. mai 2009

Kløneprisen 2009

Dette er årsaken til Kløneprisen 2009.
Jeg smelte min kjære (og viktige) høyre tommel inn i vaskemaskina på torsdag ettermiddag og katastrofen var ett faktum... Har du noengang tenkt på hva du trenger en finger av denne typen til? Det begynte nemlig jeg med på torsdag kveld..og sannheten er at denne fingeren er av ytterste betydning for mange ting. For eksempel strikking...
Og ja, jeg er høyrehendt...per tiden høyre-U-hendt.
Det er IKKE brukket noe, i følge røntgenbilder fra mange vinkler, men akk så vondt.. Så her knaspres det smertestillende tabeletter og potetgull i skjønn forening..
Handa hviler forresten på min Dreams Of Spring Hat II som er laget til en along. Perfect i jentefarge, pinne nr 4. Synes lua ble litt lang så jeg felte på hver omgang på toppen.
Denne genseren er en barselgave til en overgravid venninne, altså til babyen og ikke venninna... Mønsteret er Latte baby herfra, en nyyyydelig blogg.

Jeg skulle slå to fluer med samme pinnen, nemlig lage babygave og samtidig delta i Kiwas stripekonkurranse... jeg hadde goooood tid, så god tid at jeg fortrengte trådfestingen...men nå sitter jeg her med skjegget i den berømte kassa, hånda i bandasje , uferdig genser og en frist for deltagelse som går ut den 1.juni *arghhhhh*
Neste gang skal jeg starte montering tidligere, tror jeg...
Så nå sitter jeg her og skuler...på de prosjektene som jeg egentlig har lyst til å strikke på i kveld...
God pinse du liksom...

15 kommentarer:

 1. DAKAR deg!!! Syns du fortjener litt VENSTREHÅNDS Shopping eg!!! Trøt deg litt ute pånett du, DET er en meget bra medusin!! (snakker av erfaring he he)

  TRAGISK altså!! Håper den snart blir god!!
  KOOOS deg ute i pinsen iallefall!

  Klem&MASSE KOOOS fra VIbbedille

  SvarSlett
 2. Næh, sånn uflaks! Ja, du vet hva de sier: de fleste ulykker skjer i hjemmet...
  Ønsker deg god og rask bedring, slik at du får fortsette på de vakre prosjektene du har på pinnene. Så mange fine farger!
  God helg - tross alt.
  Pludrehanne-trøsteklem

  SvarSlett
 3. Auda! Det så ikke godt ut det der! God bedring, håper hånda snart er brukenes igjen & ha en god pinse!

  SvarSlett
 4. Auauau, stakkars deg da. *blåse på* Håper den tommelen fikser seg fort som bare det. Ser du har et par strikketøy som venter, sjekker innom seinere om du får dreisen på Polly Jean-sokkene.
  God pinsehelg.

  SvarSlett
 5. Uff, men trøyst deg med at du kan ta og shoppe på nett med venstrehanda:)

  SvarSlett
 6. Synes litt synd på deg nå.. God bedring !!

  SvarSlett
 7. Oioioi... Og så hånda da - hadde det nå ennå vært en fot, da kunne en strikket/heklet/festet tråder med god samvittighet, for foten hadde jo vært umuuulig å humpe rundt med, eller hva? :p

  Var ei stund siden jeg hadde vært innom hos deg nå, ser du fremdeles er på let etter den perfekte lua, lykke til i jakten! Og ikke minst; lykke til med teppene! Har igjen å strikke bare en lapp jeg nå, på et teppe som ble påbegynt for tre-fire år siden! :p Og det er ikke så mange lapper i det, det er bare at piffen går ut etter ei stund ja... :s

  Håper i det minste du har godt vær, så du kan kose deg med det! :)

  SvarSlett
 8. Håper handa er betre no! Det er kjipt å vere utan fungerende høgrehand, ja.
  Så mykje fint som ventar på å bli ferdig!

  SvarSlett
 9. Huffda! *blåser på* Ønsker deg god bedring!

  SvarSlett
 10. nei og nei, huff.......håper den leger seg bra og fort!
  koselig at du la igjen noen ord inne hos meg :) vi ender opp med å ikke ha salmesang men bare (nydelig) musikk av saksofonisten vi har leid inn! er veldig glad i salmer men ikke til bryllup....blir liksom litt for tungt på en måte...

  ønsker deg god bedring,
  klemmer fra vibeke :)

  SvarSlett
 11. Så uheldig du har vært da!! Håper du er bedre nå, og at du får bruke denne helga til masse strikking.
  Du har masse spennende på pinnene ser jeg. Genseren blir kjempefin!! Litt uggent med alle endene... endefesting er ikke gøy!
  Ønsker deg ei strålende helg, og jeg håper på at det ikke er lenge til en Moldetur - vi kan da møtes på Blå/Rød en kveld å strikke :))

  SvarSlett
 12. Au! Håper du er mye bedre nå.

  SvarSlett
 13. Huff, så utrolig irriterende! Man tenker ikke over at man har veldig god bruk for alle fingrene, ja. Du har mye flott på pinnene og jeg kan tenke meg at det er kjedelig å sitte å vente på at du skal bli bedre. Du får ha riktig god bedring:-)

  SvarSlett
 14. Så utrolig kjedelig! Håper du blir bra snart :)

  SvarSlett
 15. Æsj, så vemmelig!
  Det der e så fort gjort....
  Syns skikkelig synd på dge, hvis været hos deg e sånn som hos oss..... her regna det og det berre seks grader!!!
  Du får sett deg med ei god bok og kos deg med kaffe i helga. Med GOD samvittighet! Eller gå på besøk til noen det er lenge siden du så...
  Klemmer fra Nunne...

  SvarSlett